Contact
+31 (0)514 602 211
  • Batterijenland aanbod Breedste aanbod van NL
  • Batterijenland bedrijven op rekenening Bedrijven op rekening
  • Batterijenland levertijd Werkdagen voor 17u besteld, vandaag verstuurd
  • Batterijenland veilig betalen met PAY

Batterijenland

Winkelwagen 0
€ 0,00

Hoorbatterij type 13

Batterijenland verkoopt uitsluitend A-merk hoor batterijen van de hoogste kwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen. Het gaat tenslotte om een duur hoorapparaat. Probeer gerust verschillende merken van gehoorbatterij 13 en bepaal zelf welke hearing aid battery het beste met je gehoorapparaat werkt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. 5+ € 2,3510+ € 2,2520+ € 1,99
  2. 5+ € 2,0510+ € 1,9920+ € 1,75
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hoorbatterijen 13 (kleurcode oranje)

Hoortoestel batterijen zijn er in verschillende maten. Om het eenvoudig te maken heeft ieder type een eigen kleur. Zo is oranje de kleurcode voor gehoorbatterij type 13. Makkelijk te herkennen!

Batterijen voor hoortoestellen zijn voorzien van een zegel. Zolang deze niet is verbroken dringt er nog geen zuurstof in de batterij binnen en blijft deze dankzij de zink-lucht technologie altijd vers.

Hoorbatterijen in hoortoestel plaatsen

Op de hoorbatterij zit een verzegelde sticker, verwijder deze alleen om een batterij in het hoortoestel te plaatsen. Zodra de sticker is verwijderd wordt de batterij namelijk geactiveerd. Voor optimale prestaties raden we aan een minuutje te wachten na het verwijderen van de sticker alvorens de hoorbatterij in het hoorapparaat te plaatsen.

Veilig hoorbatterijen 13 bewaren

Sla hoorbatterijen bij kamertemperatuur op in een droge omgeving. Bewaar ze liever niet in de koelkast, dit kan condensatie veroorzaken onder de sticker. Op de blisterverpakking staat een uiterste houdbaarheidsdatum. Zorg ervoor de batterijen binnen deze termijn te gebruiken in het hoortoestel. Na de vervaldatum zal er nog wel stroom in de hoortoestel batterijen zitten maar neemt de kwaliteit af.

Heb je vragen over onze producten, of heb je advies nodig bij het maken van je keuze? Neem dan gerust even contact met ons op. We adviseren je graag.